• ΔΕΥ – ΣΑΒ: 12:00 – 21:00
  • +30 210 60 18 645

All Services

Kid’s Haircut

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας και στα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας το κούρεμα γίνεται παιχνίδι και διασκέδαση.

Read More

One Size Haircut

Το γνωστό κούρεμα με μηχανή, αποτελεί το απόλυτο στυλ για τους άντρες. Είναι ένα κοντό ανδρικό κούρεμα όπου δε θα χρειαστεί να περάσεις πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη μέχρι να το φτιάξεις, και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Read More

Regular Haircut

Κάθε κούρεμα στο 69 Barber Shop ξεκινά με μια εις βάθος συμβουλή για να κατανοήσετε το προσωπικό σας στυλ και τις απαιτήσεις σας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κουρείς μας να προτείνουν το σωστό κόψιμο που σας ταιριάζει.

Read More

Gent’s Haircut

Στο 69 Club, έχουμε επαγγελματίες με διαφορετικό στύλ. Θα βρείς αυτόν που σου ταιριάζει για το υψηλότερο αποτέλεσμα στο κόψιμο και styling των μαλλιών σου.

Read More

Thread Service

Χρησιμοποιούμε πληθώρα τεχνικών για τη διαμόρφωση των φρυδιών και την αφαίρεση των λεπτών τριχών στο πρόσωπο και τα αυτιά, και επίσης με την τεχνική του νήματος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ξαναβγούν οι τρίχες.

Read More

Line Up Beard Trim

Οι έμπειροι κουρείς μας χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για να περιποιηθούν μοναδικά την γενειάδα σας και να ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπο σας.

Read More

Hot Waxing

Αποτρίχωση με κερί ή αλλιώς Hot Waxing στα ευαίσθητα σημεία του προσώπου όπως τα ζυγωματικά, τα ρουθούνια, τα αυτιά και φρύδια με σκοπό την αποδυνάμωση σταδιακά του θύλακα της τρίχας και συνέπεια πιο αδύνατων τριχών.

Read More

Razor Cut

Προσφέρουμε μια εμπειρία πολυτέλειας που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ανανεωμένο. Με ζεστές πετσέτες και τα βραβευμένα προϊόντα ξυρίσματος μας, θα απολαύσετε ένα στενό, άνετο ξύρισμα που είναι τέλειο για κάθε περίσταση.

Read More

Facial Skin Therapy

Θεραπεία που σίγουρα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου. Περιέχει προϊόντα και τεχνικές που κάνουν το δέρμα του προσώπου σου να λάμπει ενώ παράλληλα σου χαρίζει ένα αίσθημα χαλάρωσης.

Read More